За нас

Се занимава со изведување на сите видови браварски, кровопокривачки и лимарски работи. Според изјавите на клиентите, сме најбрзи и најквалитетни во градот. Во делот од компанијата кој се занимава во доменот на градежништвото изведуваме метални конструкции за индустриски хали, магацини и други слични објекти.

Кои сме ние?

Изведуваме кровни конструкции заедно со сите кровопокривачки работи, поткровни конструкции на кои монтираме панели и прозорци, како посебен спрат од куќа, станбена зграда или деловен објект. Тимот на DIDENKO CONSTRUKCION изведува и фасади, настрешници, огради, ѕидови од мрежа...

Воедно, изработуваме најразлични парчиња мебел од комбинација на железо и масивно дрво, кои како своевидни експонати, со својата убавина, елегантнос и функционалност, можат да се вклопат во речиси секој стил на уредување на стан, куќа или канцеларија.

Покрај трпезариските маси, кога станува збор за мебелот за внатрешна употреба, посебно сме горди на креациите за работни бироа што ги имаме изработено, како и бар столиците, чија елеганција се вклопува и во ентериерот на најесклузивните, барови, ресторани, кафетерии

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

  • Сите
  • Станбени контејнери
  • Канцелариски контејнери
  • Тоалетни контејнери
  • Монтажни куќи

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

...
Мебел од железо и дрво

За надворешна и внатрешна употреба

...
Урбана опрема

Изработуваме гарнитурите за седење, клупи, лежалки

...
Спортиски реквизити

Широка палета на спортски реквизити

ИЗВЕДУВАЊЕ НА СЕКАКОВ ВИД БРАВАРСКИ И ЛИМАРСКИ РАБОТИ

Се занимава со изведување на сите видови браварски, кровопокривачки и лимарски работи. Според изјавите на клиентите, сме најбрзи и најквалитетни во градот. Во делот од компанијата кој се занимава во доменот на градежништвото изведуваме метални конструкции за индустриски хали, магацини и други слични објекти.

...
Метални конструкции за стопански објекти
Изведуваме метални конструкции за индустриски хали, магацини и други слични објекти.

...
Изведување покриви конструкции

Изведуваме кровопокривачки работи, поткровни конструкции на кои монтираме панели и прозорци.

...
Фасади и Надстрешници

Тимот на Didenko Contruction изведува и фасади, настрешници

...
Огради

Изведуваме и најразлични видови на огради, ѕидови од мрежа...

Завршени проекти

  • Сите
  • Дом
  • Мебел надворешен
  • Спортски реквизити

Јавете се

Побарајте не не и заедно ќе ја реализираме вашата уникатна идеја.

Види сертификат Контакт

Контакт

Адреса

Фјодор Достоевски 8-б, Скопје, Северна Македонија

Телефон

+389 70 251 448

Loading
Your message has been sent. Thank you!